Contract licenta AllEnergy Software Online

 CONTRACT DE LICENTA

Pentru utilizatorul aplicatiei „AllEnergy®Software on-line”

 

IMPORTANT - CITITI CU ATENTIE:

 

Acest Contract de Licenta al Utilizatorului aplicatiei AllEnergy®Software on-line este un acord legal intre dumneavoastra (persoana fizica sau juridica) si Dynamic Data ACR S.R.L. pentru produsele software AllEnergy®Software, care includ software on-line pentru calculator si poate sa mai includa si documentatie interactiva sau electronica. De asemenea, sunt incluse si orice actualizari si suplimentari aduse aplicatiei  AllEnergy®Software on-line furnizate dumneavoastra de catre Dynamic Data ACR S.R.L..

          Dynamic Data ACR S.R.L. acorda dreptul de utilizare pentru acest produs dumneavoastra ca persoana fizica, companiei sau entitatii juridice care il va folosi ca utilizator final numai cu conditia ca dumneavoastra sa acceptati toti termenii acestei conventii.

 

LICENTA

 

Aceasta aplicatie on-line este proprietatea IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. si este protejata de legea dreptului de autor, precum si prin alte legi si tratate referitoare la proprietatea intelectuala. Atat timp cat Dynamic Data ACR S.R.L. detine aplicatia in proprietatea sa, dumneavoastra veti avea anumite drepturi asupra utilizarii acesteia doar dupa acceptarea termenilor licentei. Aceasta conventie este aplicabila tuturor lansarilor de produs, editiilor revazute sau corectate, actualizarilor sau suplimentarilor furnizate de catre Dynamic Data ACR S.R.L.

Aplicatiile on-line AllEnergy®Software nu sunt vandute, ci se afla sub licenta. IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu vinde (cedeaza) nici un drept asupra produsului, ci acorda posesorului licentei doar dreptul de a utiliza on-line aplicatia,  in conformitate cu termenii acestui contract.  Prin acceptarea termenilor acestui contract intrati automat in posesia unuia sau mai multor coduri de utilizare, care va ofera dreptul neexclusiv de utilizare a aplicatiei AllEnergy® Software on-line. IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. pastreaza dreptul de autor si de proprietate  asupra programului, indiferent de forma sau suportul in sau pe care acesta exista.

PROCEDURA DE INREGISTRARE/UTILIZARE

Conditii generale pentru accesarea serviciului

a) Pentru a putea utiliza AllEnergy® Software on-line este necesar:
- Sa detineti un cont pe domeniul www.allenergy.ro
- Sa va autentificati
- Sa platiti unul dintre pachetele disponibile spre vanzare sau sa accesati pachetul Demo
- Sa validati contractul de licenta
(In cazul pachetelor platite, validarea si accesul in aplicatie se vor face numai dupa confirmarea incasarii contravalorii lor in contul Dynamic Data ACR S.R.L.)


Daca intampinati dificultati puteti contacta specialistii nostri pentru a va asista la crearea contului.

b) Autentificare AllEnergy® Software on-line 
Dupa validarea contractului de licenta, serviciul devine activ.
Perioada de valabilitate este data de tipul de pachet de licenta achizitionat.
Va rugam sa verificati cu atentie tipul de pachete de licente pe care le-ati ales!

c) Prima autentificare AllEnergy® Software on-line
Prima autentificare se va face utilizand urmatoarele informatii:
- adresa de e-mail
- parola  

ATENTIE: Conditia esentiala a accesarii acestei aplicatii este conexiunea la internet.
IMPORTANT: Pentru siguranta conturilor dumneavoastra va recomandam sa nu divulgati nimanui adresa de e-mail si parola de utilizator.

DREPTURI SI OBLIGATII UTILIZATOR PROGRAM

Validarea contractului de licenta este obligatorie, pentru a putea utiliza programul.

Aceasta licenta va permite utilizarea programului pentru o anumita perioada de timp in functie de pachetul de licenta achizitionat. Numarul de proiecte pe care le puteti lucra este limitat de tipul pachetului de licente achizitionat. Pentru pachetul DEMO numarul de proiecte este limitat la 1.  

Accesul se poate face doar dupa inregistrarea dvs (pe baza de e-mail si parola) in platforma on-line de la adresa: www.allenergy.ro. Accesul se poate face 24 din 24 de ore.

Datele dumneavoastra de inregistrare vor fi inregistrate intr-o baza de date la nivelul Dynamic Data ACR S.R.L. pentru a preveni utilizarea unui cod de licenta de mai multe ori decat prevede contractul. Inregistrarea este obligatorie, prin urmare orice forma de refuz a dumneavoastra in a oferi datele privitoare la identitate duce la imposibilitatea folosirii aplicatiei on-line.

Puteti accesa, afisa, executa, sau interactiona AllEnergy® Software on-line de pe orice calculator, singura conditie fiind cea a conectarii echipamentului dumneavoastra la internet si a detinerii datelor de autentificare.

Pachetele DEMO sunt limitate doar pentru demonstratii, testare sau in scop de evaluare si nu puteti revinde sau transfera in scop commercial, cu titlu oneros aceste licente.

Nu aveti dreptul de a copia pentru instrainare materialele tiparite ce se regasesc pe platforma on-line.

Nu aveti dreptul de a imprumuta, inchiria sau concesiona orice componenta a programului; a modifica, decompila, dezasambla, traduce sau de a face orice incercare de a reface codul-sursa al programului, a decodifica, exporta sau imprima pe orice alt tip de suport bazele de date ale programului, sau de a crea/separa module ale acestuia.
Toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres sunt rezervate de IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L..

ACTUALIZARI, IMBUNATATIRI SI ASISTENTA TEHNICA

AllEnergy® Software on-line este realizat conform legislatiei legale in vigoare.
IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. isi rezerva dreptul de a face orice actualizare sau suplimentare aplicatiei ori asupra bazelor de date ale programului, gratuit sau contra cost. Produsul rezultat prin upgrade sau suplimentare se supune de asemenea clauzelor si conditiilor acestui contract.

BACK-UP DATE SI PERIOADA DE GRATIE

Backup-ul datelor este complet si se va face la 24 de ore. Backup-ul poate fi accesat gratuit pentru o perioada de 30 zile.

Timp de 30 de zile dupa expirarea perioadei de valabilitate a pachetului AllEnergy® Software on-line achizitionat puteti vizualiza proiectul si printa Certificatul de Performanta Energetica si rapoarte. Dupa aceasta accesul la proiecte va fi doar contra cost.

CERINTE  TEHNICE

1. Conexiune la internet
2. Sistem de operare: Windows '98/2000/XP/Vista/ Windows 7
3. Software necesar: Adobe Reader(minim v7.0)
4. Spatiu pe hard disc: minim 70 MB
5. Rezolutie Display: minim 800x600

GARANTIE

Garantia oferita prin prezentul act este exclusiva si tine locul altor astfel de certificate, fie ele exprese sau implicite.
IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. garanteaza dreptul de accesare on-line a aplicatiei pe toata perioada prevazuta in pachetul de licente achizitionat, cu exceptia situatiilor datorate aparitiilor problemelor tehnice ce nu tin de proprietarii acestui site.
IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu garanteaza ca produsul va raspunde integral cerintelor dumneavoastra, ca nu veti intampina erori la operarea in acest program in functie de starea fizica, de configuratia soft a sistemului dumneavoastra sau de conexiunea la internet utilizata.
IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu asigura, nu garanteaza sau nu isi asuma responsabilitatea pentru functionarea si efectele folosirii programului, precum si a programului in sine, in termeni de validitate, fidelitate, acuratete si deservire a scopului POSESORULUI LICENTEI.
IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu pot fi facute responsabile pentru nici un fel de paguba directa, indirecta, subsecventa sau accidentala rezultata din exploatarea sau incapacitatea de utilizare a acestui produs. Conform ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea  si executarea contractelor
la distanta - Textul Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003,
Legea 365/2002Legea 363/2007 si OUG 174/2008 art 10 lit a) contractele de furnizare de
servicii a caror executie a inceput nu pot fi denuntate unilateral de catre cumparator. Astfel,
orice pachet odata achizitonat si accesat, nu poate fi returnat producatorului, indiferent de motive, in scopul restituirii contravalorii acestuia.

DREPT DE AUTOR

Toate titlurile si drepturile de autor din si in AllEnergy® Software on-line  (incluzand dar nelimitandu-se la orice imagini, fotografii, animatii, video, audio, muzica, text si applet-uri incorporate in PRODUSUL SOFTWARE), materialele insotitoare tiparite si orice copie a PRODUSULUI SOFTWARE sunt proprietatea IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L.  Toate titlurile si drepturile de proprietate intelectuala din si in continut, care pot fi accesate prin utilizarea AllEnergy® Software on-line sunt proprietatea respectivului posesor al continutului si pot fi protejate de dreptul de autor aplicabil si de alte tratate si legi referitoare la proprietatea intelectuala. Aceast contract nu va acorda niciun drept de a utiliza un astfel de continut. Daca aceasta aplicatie contine documentatie furnizata doar in forma electronica, puteti tipari o copie a acestei documentatii electronice doar pentru uz personal.

RASPUNDERE LIMITATA

IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu isi asuma raspunderea asupra oricaror forme de daune accidentale sau voite pe care le-a suferit sistemul de pe care accesati aplicatia on-line.

IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu isi asuma raspunderea asupra oricaror forme de daune accidentale care pot surveni ca urmare a reviziilor tehnice ale serverului pe care este stocat AllEnergy® Software on-line.  Dynamic Data ACR S.R.L., in masura posibilitatilor, va realiza reviziile tehnice periodice in intervalul: de luni – duminica, orele 24 – 04. In cazul in care anumite conditii tehnice o impun reviziile pot avea loc si in alt interval orar, in acest din urma caz IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. au obligatia de a face publica aceasta modificare.

IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu isi asuma raspunderea asupra oricaror forme de daune speciale, inclusiv pierdere de profit, generate de utilizarea eronata a aplicatiei on-line sau a informatiilor oferite de aceasta, chiar daca IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. sunt constiente de posibilitatea producerii unor astfel de pagube.
În niciun caz, raspunderea IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu va depasi pretul de achizitie pentru program, platit de dumneavoastra ca persoana fizica sau juridica.

Limitele de mai sus se vor aplica indiferent de cazul in care dumneavoastra utilizati sau nu programul.
Prin achizitionarea oricarui cod de licentiere si consimtirea electronica efectuata prin bifarea optiunii „I accept the terms in the licence agreement” („Accept termenii acestui contract de licentiere”) sunteti de acord cu clauzele si termenii prezentului contract.  Daca nu sunteti de acord cu clauzele si conditiile acestui contract, va rugam sa nu bifati optiunea „I accept the terms in the licence agreement” („Accept termenii acestui contract de licentiere”).

FORTA MAJORA

IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. nu pot fi declarate raspunzatoare in cazul in care neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a obligatiei de furnizare a accesului la AllEnergy® Software on-line a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 10 zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Daca in termen de 10 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

REZILIERE

Fara sa prejudicieze alte drepturi, IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L. pot rezilia acest contract de licenta daca nu ati respectat clauzele si conditiile. In acest caz, nicunul dintre codurile de licentiere nu va mai putea fi utilizat.

DISPOZITII FINALE

PRODUSUL AllEnergy® Software on-line VA FI UTILIZAT „ASA CUM ESTE”. NU SE ACORDA SI NU ESTE RECUNOSCUTA NICI O GARANTIE COMERCIALA IMPLICITA SAU EXPRESA PRECUM NICI ADAPTARI SERVIND PENTRU SATISFACEREA UNUI SCOP PARTICULAR SAU PENTRU O CALITATE SATISFACATOARE PROPRIE UTILIZATORULUI.

 

IPCT Instalatii S.R.L. si Dynamic Data ACR S.R.L.